Je kunt klant worden door een offerte aan te vragen. Dit doe je online via de button "OFFERTE AANVRAGEN" hierboven, per mail of telefoon. Nadat wij jouw behoeftes hebben geïnventariseerd doen wij je een aanbieding. Zodra je akkoord bent met onze offerte kun je deze ingevuld terugsturen.
Dit doe je online via de button "INZAMELOPDRACHT DOORGEVEN" hierboven, per e-mail of telefoon. Wanneer wij de inzamelopdracht hebben ontvangen zullen wij een bevestiging sturen. Vervolgens streven wij er naar binnen een periode van tien werkdagen na de aanmelding de afvalstoffen bij je in te zamelen.
Onze focus ligt op het inzamelen en verwerken van afgewerkte olie / afval olie. Echter kunnen wij de volgende afvalstromen ook inzamelen en verwerken: koelvloeistof, remvloeistof, brandstofresten en isoleer- /transformator olie.
Zodra je jouw opdracht hebt doorgegeven gaan onze planners aan de slag met het inplannen van de inzameling. Ons streef termijn is 10 werkdagen, afhankelijk van de beschikbaarheid van onze chauffeurs.
Als je minimaal drie keer per jaar je olie door ons laat inzamelen dan kunnen wij twee oplossingen bieden om er zeker van te zijn dat je afgewerkte olie tank niet vol loopt:
Afhankelijk van uw specifieke situatie kunnen wij in overleg bepalen welke oplossing het beste voor u werkt.
Nee, hoewel afgewerkte olie kachels wel worden aangeboden op internet is het verbranden van oude olie hierin verboden. Sinds het Landelijk Afvalbeheer Plan 1 (LAP) uit 2003 moet oude olie worden gerecycled tot basisolie. In sommigen gevallen kan een vergunning verleend worden om de oude olie te verbranden in installaties die voldoen aan eisen uit hoofdstuk 5.1.2 van het LAP. Het is echter niet mogelijk voor (afgewerkte) oliekachels, werkplaatskachels en andere kleine stookinstallaties om aan deze eisen te voldoen.
Wij laten de ingezamelde vloeistoffen zoals afgewerkte olie / afvalolie, remvloeistof, koelvloeistof en brandstofresten recyclen bij ons zusterbedrijf KS-Recycling GmbH & Co. KG in Sonsbeck. Klik hier om te zien hoe.
Ja, wij beschikken over alle noodzakelijke vergunningen om onder andere afgewerkte olie, remvloeistof, brandstofresten en koelvloeistof te mogen inzamelen en verwerken. Hier vind je de nodige vergunningen
GS-Recycling Nederland neemt al het papierwerk en de aan- en afmelding van de inzameling van de afvalstoffen (afvalolie / afgewerkte olie) bij de autoriteiten op zich voor wat betreft de inzameling en verwerking ervan.
Om ervoor te zorgen dat de olie-inzameling spoedig verloopt, vragen wij je voor een vrije toegang tot de tank/vaten te zorgen zodat onze chauffeur erbij kan. Onze standaard slang is 25 m lang. Indien dit niet toereikend is, geef dit dan van te voren aan zodat wij samen tot een oplossing kunnen komen.
Dit is een verplichting vanuit de inzamelvergunning voor afgewerkte olie / afvalolie. Bij kwaliteitsafwijkingen in de vracht moet namelijk de veroorzaker kunnen worden getraceerd.
Als je het monster bewaart tot de eerst volgende inzameling volstaat dat. Indien je geen terugkoppeling over kwaliteitsafwijkingen hebt ontvangen, kun je het flesje in de tank met afgewerkte olie / afvalolie leeggooien.
Wij halen afvalstoffen op in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.
Wij hanteren voor jou ongekend gunstige tarieven. Dit is mogelijk omdat wij de ingezamelde afvalstoffen in groepseigen installaties tot hoogwaardige producten verwerken. Daarnaast combineren we de (gescheiden) inzameling van meerdere vloeistoffen. Deze voordelen berekenen wij door aan jou.